slusaonica01
livestream01

U DVD u Pag organizirana je svakodnevna protupozarna ophodnja

U DVD-u Pag organizirana je sezonska protupožarna ophodnja radi nadzora područja cijelog Grada Paga, do Miškovića do Šimuna, a posebno obalnog područja Paške uvale. Protupožarna ophodnja organizirana je u suradnji s Hrvatskim šumama. Paški vatrogasci dežurat će na terenu svakodnevno, do 31. kolovoza. U protupožarnim ophodnjama su četiri vatrogasca koji teren obilaze vatrogasnim vozilom.


"Zahvaljujući organiziranim protupožarnim ophodnjama, vatrogasci su stalno operativni. U slučaju izbijanja požara odmah obavještavamo Javnu vatrogasnu postrojbu Pag koja izlazi na intervenciju," rekao je Franći Oguić, član DVD-a Pag.
Rad DVD-a Pag financira Grad Pag.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK