slusaonica01
livestream01

Sportski centar Prosika u Pagu

Radovi na uređenju Sportskog centra Prosika u Pagu privode se kraju. Donedavno posve zapušteno područje, poprimilo je primjereniji, ljepti izgled. Na Sportskom centru Prosika uređen je veći dio igrališta, napravljen je ogradni kameni zid, postavljeni su ivičnjaci oko područja namijenjenog za parkiralište, posađena su stabla i napravljen je drvored, očišćene su i poravnate površine za parkiralište, postavljena su postolja za bicikle, promijenjena je stolarija na zgradi i uređena je komunalna infrastruktura.


"Radi se sportski centar kakvog grad Pag mora imati i koji će biti na raspolaganju svima koji se žele baviti sportom. Sportski centar bit će i u funkciji turizma, posebno biciklizma, a turistima će biti na raspolaganju i razni drugi sadržaji," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.
Odlukom Gradskog vijeća Grada Paga sportskim terenima u Sportskom centru Prosika upravljat će tvrtka Pag turizam.
Radovi na uređenju Sportskog centra Prosika počeli su nakon što je Grad Pag uspješno završio postupak rješavanja imovinskopravnih odnosa na zemljištu na kojem se nekada nalazio sportski centar Olympico. Nakon završetka tog postupka, Grad Pag se, kao vlasnik i posjednik, uknjižio na zemljište površine 10. 600 m2. U skladu sa zakonom, a prije uknjižbe, određena je granica pomorskog dobra i definirana je granica između zemljišta koje pripada Republici Hrvatskoj i zemljišta koje pripada Gradu Pagu.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK