slusaonica01
livestream01

Mate Cepulo novi predsjednik Mjesnog odbora Pag

Novi predsjednik Mjesnog odbora Pag je Mate Čepulo (HDZ). Na izborima za vijeća mjesnih odbora na području Grada Paga koji su održani 22. svibnja, u Pagu je pobijedila lista HDZ-a čiji je nositelj liste bio Mate Čepulo.

U skladu sa zakonom održana je konstituirajuća sjednica Vijeća Mjesnog odbora Pag i izbor predsjednika. Članovi Vijeća Mjesnog odbora Pag s liste HDZ-a su Mate Čepulo, Marina Festini, Marija Maržić, Tomislav Smakaus, Vedran Donadić, Sandra Nokaj i Matej Dabo. Članovi Vijeća Mjesnog odbora Pag s liste SDP-a su Šime Paro-Vidolin i Jelena Pavelić. Nakon konstituiranja Vijeća Mjesnog odbora Pag glasovalo se o predsjedniku. Za predsjednika je predložen Mate Čepulo koji je izabran jednoglasno.
"Drago mi je da je konstituirajuća sjednica prošla u dobrom raspoloženju i suradnji. Svima nam je želja raditi za bolji život u Pagu i radujem se zajedničkom radu," rekao je Mate Čepulo za Radio Pag.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK