slusaonica01
livestream01

Simuni Sportsko igraliste

Na upite upućene Radio Pagu o mjestu u Šimunima na kojem će se izgraditi sportsko igralište, odgovor smo potražili od gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanića.


"Mjesto za uređenje sportskog igrališta određeno je prostorno planskom dokumentacijom i nalazi se na Punti Šimuni," rekao je gradonačelnik Fabijanić.
Sportsko igralište izgradit će se na zemljištu koje je u vlasništvu Grada Paga. Gradska uprava Grada Paga uvrstila je izgradnju sportskog igrališta u Šimunima na prijedlog Mjesnog odbora Šimuni. Sportsko igralište izgradit će se uz pomoć sredstava koja su osigurana preko Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Radovi će početi u listopadu ove godine i trebali bi biti završeni do 31. ožujka iduće godine.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK