slusaonica01
livestream01

Poceli su radovi u OS Jurja Dalmatinca Pag

U zgradi Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag počeli su radovi na zadnjoj fazi unutarnjeg uređenja.
"Započeli su radovi zadnje faze uređenja unutarnjeg prostora zgrade matične škole Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag. U završnoj fazi uredit će se podovi u učionicama u prizemlju te u zbornici i uredima na prvom katu. Izmijenit će se i unutarnja stolarija na 1. katu zgrade te će se urediti i zidovi u prizemlju i na prvom katu," rekla je Željka Zubović, ravnateljica Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag.


Investicija je vrijedna 528.000.00 kuna, s PDV-om, od čega Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u sklopu Programa razvoja otoka, financira 260.000,00 kuna, a 268.000,00 kuna financira Zadarska županija.
"Ovim projektom završit će obnova školske zgrade. Od 2017. godine do sada je izmijenjen krov, postavljena je izolacija i nova fasada, izmijenjena je vanjska stolarija, izmijenjene su elektro instalacije, u dijelu koji koristi osnovna škola, uređeni su zidovi i podovi na 2. katu na kojem su prenamijenom prostora dobivene nove učionice. Ova je obnova rezultat odlične suradnje Škole, Zadarske županije, Ministarstva regionalnog razvoja i Grada Paga koji je uložio u dio projektne dokumentacije i opremanje učionica," rekla je ravnateljica Željka Zubović.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK