slusaonica01
livestream01

Otvorenje Sportskog centra Prosika u Pagu

U Sportskom centru Prosika u Pagu, u subotu, 16. srpnja u 18:00 sati, počet će s radom teniski tereni. Prvog dana, dakle, u subotu, 16. srpnja, od 18:00 do 23:00 sata, tvrtka Pag turizam d.o.o., omogućila je besplatno korištenje terena na jedan sat za zainteresirane koji žele igrati tenis.

Od nedjelje, 17. srpnja, teniski tereni će raditi svakog dana od 06:00 do 23:00 sata. Cijena najma teniskog terena je 75 kn po satu. U cijenu najma terena uključene su loptice, a reketi se plaćaju 20 kn. Moguće je igrati i s vlastitom opremom. Na raspolaganju su dva teniska terena. Tereni se mogu rezervirati na broj telefona 00385 99 712 98 23 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sportski centar Prosika uredio je Grad Pag. Odlukom Gradskog vijeća Grada Paga, sportskim terenima u Sportskom centru Prosika upravljat će tvrtka Pag turizam.
Radovi na uređenju Sportskog centra Prosika počeli su nakon što je Grad Pag uspješno završio postupak rješavanja imovinskopravnih odnosa na zemljištu na kojem se nekada nalazio sportski centar Olympico. Nakon završetka tog postupka, Grad Pag se, kao vlasnik i posjednik, uknjižio na zemljište površine 10. 600 m2. U skladu sa zakonom, a prije uknjižbe, određena je granica pomorskog dobra i definirana je granica između zemljišta koje pripada Republici Hrvatskoj i zemljišta koje pripada Gradu Pagu.

 

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK