slusaonica01
livestream01

More u Paskoj uvali je cisto

Prema podacima portala izor.hr na kojem se objavljuju službeni podaci o kakvoći mora na području Jadrana, more u Paškoj uvali je vrlo kvalitetno za kupanje i čisto. Ocjena kakvoće mora u Paškoj uvali je izvrsno, što je i najveća ocjena.

Ocjene kakvoće mora za kupanje određuju se na temelju kriterija definiranih Uredbom o kakvoći mora za kupanje (NN 73/08) i EU direktivom o upravljanju kakvoćom vode za kupanje (br. 2006/7/EZ).
U Paškoj uvali redovito se provodi ocjena kakvoće mora kod plaže Prosika, u uvali Ručica, u uvalama naselja Zubovići i Kustići i u uvalama Zrće, Caska i Sveti Duh.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK