slusaonica01
livestream01

U Gradskoj knjiznici Pag odrzana je radionica cipkamandale

U organizaciji Gradske knjižnice Pag održana je radionica Čipkamandale. Radionicu je vodila Tanja Skok, autorica mandala koja za njihovu izradu, među ostalim, koristi i motive paške čipke. Tanja Skok je svoje radove pripremila i za izložbu koja je postavljena u Gradskoj knjižnici Pag.


"Za izradu mandala mogu se koristiti razni motivi, a tako i motivi čipke. Radim razne vrste mandala, raznih veličina, oblika i boja. Jako mi je drago što me ravnateljica knjižnice Ljiljana Festini pozvala na radionicu, a bilo je jako lijepo, zanimljivo i zabavno," rekla je Tanja Skok.
Ravnateljica Gradske knjižnice Pag Ljiljana Festini radionicu je organizirala u dijelu knjižnice kojeg je nazvala Paški kutak. U tom dijelu knjižnice postavljena je polica s knjigama koje su tematski povezane s gradom Pagom, a zidovi su ukrašeni fotografijama paških autora. Ravnateljica Festini je rekla kako je radionica bila uspješna te kako su polaznice i polaznici mnogo naučili o načinu izrade mandala.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK