slusaonica01
livestream01

Prva samostalna izlozba fotografija Danijela Palcica

Fotograf Danijel Palčić u Novalji će imati svoju prvu samostalnu izložbu fotografija pod nazivom "Oblaci i nevere na obzoru". Otvorenje izložbe je 6. kolovoza u 21:00 sati na Trgu Alojzija Stepinca uz nastup dueta Nostalgija. Izložba će trajati do 12. kolovoza. Danijel Palčić je mladi i talentirani fotograf amater. Fotografijom se počeo baviti prije sedam godina, a oluje aktivno fotografira već četiri godine.

Sudjelovao je na raznim izložbama i natječajima, a od većih uspjeha mogu se istaknuti: uvrštavanje dviju njegovih fotografija, dvije godine za redom, u kalendar Svjetske meteorološke organizacije (WMO), 3. mjesto na svjetskom natječaju Storm Photo of the Year 2020. godine te suradnju s tvrtkom Rimac automobili gdje je 8 fotografija korišteno u promociji hiperautomobila Nevera. Ovo je njegova prva samostalna izložba, na kojoj će se predstaviti s landscape i weather fotografijom. Organizator izložbe je Centar za kulturu Grada Novalje.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK