slusaonica01
livestream01

foto rkp

Poštovani, članovi, roditelji, polaznici škole i oni koji će to tek postati, zadovoljstvo nam je najaviti početak treninga i rada Univerzalne škole rukometa i odbojke Rukometnog kluba Pag. Treninzi započinju u utorak, 20. rujna 2022. godine prema sljedećem rasporedu:

UTORAK:

  • 15:00 – 16:30 RUKOMET grupa A
  • 16:30 – 18:00 RUKOMET grupa B
  • 18:00 – 19:30 ODBOJKA grupa A
  • 19:30 – 21:00 ODBOJKA grupa B
  • 21:00 – 22:00 ODBOJKA Fortuna – rekreacija (kreće od 20. rujna 2022. godine)

PETAK:

  • 15:00 – 16:30 ODBOJKA grupa A
  • 16:30 – 18:00 ODBOJKA grupa B
  • 18:00 – 19:30 RUKOMET grupa A
  • 19:30 – 21:00 RUKOMET grupa B
  • 21:00 – 22:00 RUKOMET RK Pag – rekreacija (kreće od listopada, 2022. godine)

VAŽNO ZA SVE POLAZNIKE I NOVO UPISANE:

  • U terminu grupe A ODBOJKA neka dođu učenici 4.,5. i 6. razreda osnovnih škola (polaznici prošle sezone i novo prijavljeni)
  • U terminu grupe B ODBOJKA neka dođu učenici 7. i 8. razreda osnovnih škola, te učenici srednjih škola (polaznici prošle sezone i novo prijavljeni)
  • U terminu grupe A RUKOMET neka dođu svi polaznici grupe A od prošle sezone i svi novo prijavljeni članovi rukometne sekcije (djeca)
  • U terminu grupe B RUKOMET neka dođu svi polaznici grupe B od prošle sezone (djeca)

Nakon prvih odrađenih satova glavni treneri će odraditi procjenu i eventualni prerasporede djece sukladno motoričkim sposobnostima prijavljenih polaznika o čemu će te biti naknadno obaviješteni.

Upisi u programe se zatvaraju na dan 20. rujna 2022. godine s prvim satom rukometa ili odbojke. Dijete možete upisati online putem obrasca ili ga dovedite na prvi sat u utorak, 20. rujna 2022. godine. Polaznici koji su pohađali program od prošle sezone ne moraju se ponovno prijaviti već samo doći u svoj termin. Moramo napomenuti da kompletan program nije rekreativnog karaktera, već profesionalnog s ciljem razvoja sporta i klupske igre na području otoka Paga.

U programu su uključeni profesionalni, licencirani treneri; za rukomet Nikolina Prtorić i za odbojku Anamarija Negulić i Antonijo Pavić, pomoćni treneri; za rukomet Anđele Paladina, te za odbojku pomoćna trenerica Marina Čemeljić i tajnica kluba Fortuna Majda Reč.

U program izobrazbe sukladno kurikulumu Univerzalne škole rukometa i odbojke Rukometnog kluba Pag uključeni su i razni predavači iz sportskih klubova koji će jednom mjesečno održavati predavanja za roditelje ( kineziolozi, športska medicina, športski psiholozi, nutricionisti i sl.). Cilj nam je stvoriti zdravu sredinu s kompletnim programom razvoja djece u sportu, te omogućiti djeci, kao i roditeljima kvalitetnu edukaciju i kompletnu brigu oko razvoja djeteta i njegovog zdravlja.

Mjesečna cijena Programa Škole rukometa i odbojke je:

  • RUKOMET (djeca) – 180,00 kuna po polazniku ili 120,00 kuna po polazniku ako su dvoje ili više djece iz iste obitelji (braća, sestre) – cijena uključuje 2 treninga tjedno, sve radionice za roditelje i djecu, majicu kluba, prijevoz na takmičenja i obroke, klupsku iskaznicu i 10% popusta u Decathlon prodavaonici Zadar uz predočenje klupske iskaznice. Ako obitelj ima dvoje i više djece u klubu program rekreacije (rukomet i odbojka) za roditelje je besplatan.
  • ODBOJKA (djeca) – 180,00 kuna po polazniku ili 120,00 kuna po polazniku ako su dvoje ili više djece iz iste obitelji (braća, sestre) – cijena uključuje 2 treninga tjedno, sve radionice za roditelje i djecu, majicu kluba, prijevoz na takmičenja i obroke, klupsku iskaznicu i 10% popusta u Decathlon prodavaonici Zadar uz predočenje klupske iskaznice. Ako obitelj ima dvoje i više djece u klubu program rekreacije (rukomet i odbojka) za roditelje je besplatan.
  • RUKOMET (stariji) – 100,00 kuna po polazniku – cijena uključuje 1 trening tjedno, sve radionice, majicu kluba, klupsku iskaznicu i 10% popusta u Decathlon prodavaonici Zadar uz predočenje klupske iskaznice. Ako obitelj ima dvoje i više djece u klubu program rekreacije (rukomet i odbojka) za roditelje je besplatan.
  • ODBOJKA (stariji) – 100,00 kuna po polazniku – cijena uključuje 1 trening tjedno, sve radionice, majicu kluba, klupsku iskaznicu i 10% popusta u svim Decathlon prodavaonicama u RH uz predočenje klupske iskaznice. Ako obitelj ima dvoje i više djece u klubu program rekreacije (rukomet i odbojka) za roditelje je besplatan.

PLAĆANJE: Sustav plaćanja se izvodi preko aplikacije SOM Sport (virmanski na račun kluba). Račune roditelji zaprimaju putem e-mail adrese, a plaćanje se vrši retroaktivno za protekli mjesec.

Svi treninzi su zatvorenog tipa, bez roditelja kako bi se mogla postići maksimalna koncentracija i pažnja polaznika.

Program se održava redovno sukladno rasporedu u prostoru Školske sportske dvorane u Pagu – ponijeti čiste tenisice, vodu, rezervnu majicu i ručnik.

Za više informacija slobodno nam se obratite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili predsjedniku kluba Juri Orliću na 099 7896 117. Sve informacije pratite na službenim web stranicama kluba http://www.rk-pag.hr.

Na kraju zahvaljujemo se generalnom sponzoru DECATHLON Hrvatska na pomoći u organizaciji i financiranju kluba, te HRS-u na donacijama i potpori u radu kluba.

prijenos: RKP

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK