slusaonica01
livestream01

najava izlozbe

U organizaciji Župe sv. Katarine i Pokreta za život ogranak Novalja u petak, 23. rujna s početkom u 17:45 sati u crkvi sv. Katarine u Novalji, započinje program povodom otvorenja međunarodne izložbe "Euharistijska čuda diljem svijeta". Izložbu je osmislio i izradio bl. Karlo Acutis. Inicijatorica izložbe je Marija Boras koja je ovu međunarodnu izložbu dovela u Hrvatsku i prevela na hrvatski jezik, a koja će biti i u Novalji na otvorenju izložbe.

Izložba će trajati od 23.rujna do 25. rujna , a moći će se razgledati od 08:00 do12:00 sati i od 18:00 do 21:00 sat. Program otvorenja počinje u 17:45 sati svjedočanstvom Stjepe Gleđ Markos, u 18:00 sati održat će se Sveta Misa, u 18:50 sati Euharistijsko klanjanje, a u 19:15 sati je otvorenje izložbe u Pastoralnom centru. Svetu Misu i klanjanje će predvodit fra Ante Vučković, a za glazbeni dio pobrinut će se Stjepo Gleđ Markos.

Dijana Vuleta/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK