slusaonica01
livestream01

Pag Radovi na sanaciji obalnog zida Large

Radovi na sanaciji obalnog zida, odnosno izgradnji novog obalnog zida od Stare rive do Prosike, približili su se plaži Prosika. Tijekom dosadašnjih radova skinut je stari i dotrajali obalni zid, a uklonjena je zemljana i pješčan11a podloga starog zida. Na Staroj rivi, te ispred Trećeg magazina i Osmog magazina postavljeni su temelji za novi obalni zid.

U izgradnju temelja za novi obalni zid, uz mehanizaciju i radnike na obali, uključeni su i ronioci. Prema projektu, radovi će trajati do 31. ožujka iduće godine. Uz novi obalni zid uredit će se šetnica širine 2, 7 metara s vanjskom rasvjetom. Kod plaže Prosika izgradit će se prolaz za invalide. Na projektu sanacije obale na Staroj rivi i od Stare rive do Prosike zajedno rade Županijska lučka uprava i Grad Pag. Vrijednost radova je pet milijuna kuna, a financiraju ih Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, Grad Pag i Županijska lučka uprava.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK