slusaonica01
livestream01

Radio Pag vrijeme

U prvih devet dana mjeseca studenog ove godine na otoku Pagu zabilježene su znatno više dnevne temperature zraka od višegodišnjeg prosjeka. Prema podacima DHMZ-a i arhive Meteorološke postaje Pag, prosječne temperature zraka u studenom na Pagu su između 10 i 13 stupnjeva.

Međutim, na otoku Pagu u studenom ove godine dnevne temperature zraka bile su od 19 do čak 24 stupnja. Uz to, temperatura mora bila je između 19 i 21 stupanj, što je također, iznad višegodišnjeg prosjeka. Bilo je i oborina, ali manje od prosjeka. Potpuno je izostala bura koja se često bilježila prvih dana studenog. Studeni je, prema DHMZ, prosječno najhladniji jesenski mjesec, no topliji od tri zimska mjeseca. Na otoku Pagu je u pojedinim godinama zabilježeno produljenje toplog vremena s početka jeseni i u studenom, ali do ove godine nije zabilježeno, barem ne službeno, kako su vremenski uvjeti bili povoljni čak i za kupanje.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK