slusaonica01
livestream01

RK Pag dobio strucno misljenje ministarstva

Rukometni klub Pag je, za svoj Program rada univerzalne škole Rukometnog kluba Pag za djecu od 6 do 15 godina, od Ministarstva znanosti i obrazovanja, Uprave za potporu i unaprjeđenje sustava odgoja i obrazovanja Republike Hrvatske, dobio pozitivno stručno mišljenje, odnosno suglasnost za izvođenje programa. Nakon dvije godine rada, Agencija za odgoj i obrazovanje je program RK Pag ocijenila pozitivnim, a nakon toga je resorno ministarstvo izdalo odobrenje za izvođenje.


U prigodi dobivanja pozitivnog mišljenja resornog ministarstva, u upravi RK Pag su naveli:
"Zahvaljujemo se Maidi Arslanagić na iznimnoj pomoći, autoricama Programa rada univerzalne škole Rukometnog kluba Pag za djecu od 6 do 15 godina, Maji Hećimović, mag.cin. i Dinki Kubović, mag.cin. Također zahvaljujemo se i trenerima Nikolini Prtorić, Anamariji Negulić, Toniju Galiću i Antoniju Paviću, na stručnim savjetima i pomoći u dobivanju pozitivne ocijene. Ovo je veliki dan za RK Pag, veliki uspjeh svih nas koji volontiramo u klubu i stvaramo uvjete za stvaranje mladih sportaša i sportašica. Kroz Kurikulum smo pokušali obuhvatiti što veći broj sportova kako bi imali kvalitetnu športsku školu na otoku Pagu. Od sportova obuhvatili smo rukomet kao osnovni sport kluba, ali također možemo organizirati sekcije za odbojku, sportsku gimnastiku, košarku, atletiku, nogomet, kuglanje i razne dječje igre kao štafetne utrke, poligoni i slično. Jedan smo od rijetkih klubova koji je dobio sve potrebne dozvole i programe za rad, na što smo osobito ponosni. Trude se svi, ali baš svi članovi kluba, igrači, igračice, stručni trenerski tim i uprava kluba, a rezultat se vidi. Hvala i sponzorima koji nas prate."

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK