slusaonica01
livestream01

Dobitnici priznanja TZ Grada Paga

Na Trgu Petra Krešimira IV. u Pag održana je svečana dodjela zahvalnica i priznanja Turističke zajednice Grada Paga tvtrkama, ugostiteljskim objektima i pojedincima. Priznanja su uručili gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga Jasna Magaš i direktorica Turističke zajednice Grada Paga Vesna Karavanić.

Zahvalnice su dobili Društvo paških čipkarica "Frane Budak" za 25 godina uspješnog rada u očuvanju ljepote i posebnosti paške čipke te njezine promocije u Hrvatskoj i svijetu, Dječji vrtić "Paški mališani" za aktivno sudjelovanje u organizaciji Adventa u Pagu 2022., Gradska knjižnica Pag za maštovitu organizaciju događanja i obogaćivanje turističke ponude Grada Paga, Solana Pag d.d. za organizaciju programa "Jutra u poljima Solane Pag" i obogaćivanje turističke ponude Grada Paga, "Porta Salina" za organizaciju događanja i obogaćivanje turističke ponude Grada Paga tijekom turističke sezone, Kamp "Šimuni" za doprinos u povećanju turističkog prometa u 2022. godini i razvoju turizma na području Grada Paga i Rudan d.o.o., hotel "Pagus", za doprinos u povećanju turističkog prometa u 2022. godini.
Sandra i Franći Radoslović dobili su priznanje za najljepše uređenu božićnu okućnicu na području Grada Paga.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK