slusaonica01
livestream01

Bozicni domjenak u Pagu

U prigodi Božićnih blagdana, u Kneževom dvoru u Pagu, održano je Božićno druženje s građanima, Božićni domjenak s tradicionalnim jelima koja su pripremili učenice i učenici Srednje škole Bartola Kašića, ugostiteljskog smjera i kuharice Dječjeg vrtića "Paški mališani". Za vrijeme druženja svirala je grupa "Infishando" iz Paga.

Uz brojne građane, na Božićnom druženju bili su gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga Jasna Magaš, paški župnik don Božo Barišić, predstavnici Dječjeg vrtića Paški mališani, Turističke zajednice Grada Paga, Gradske knjižnice, Radio Paga, Paga II, Komunalnog društva, Čistoće Pag, Osnovne škole Jurja Dalmatinca i Srednje škole Bartola Kašića. Božićno druženje s građanima organizirali su Grad Pag i Turistička zajednica Grada Paga.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK