slusaonica01
livestream01

Priznanja paskim vatrogascima

Na Božićnom domjenku, održanom u Kneževom dvoru u Pagu, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić i direktorica TZ Grada Paga Vesna Karavanić zaželjeli su svim građanima miran i blagoslovljen Božić, puno zdravlja sreće u privatnom i poslovnom životu. Tom prigodom gradonačelnik Ante Fabijanić, predsjednica Gradskog vijeća Jasna Magaš i direktorica TZ Grada Paga Vesna Karavanić uručili su dva defibrilatora Zavodu za hitnu medicinu Zadar za dva sanitetska vozila koja voze pacijente na području Grada Paga.

Gradonačelnik Fabijanić uručio je priznanja Javne vatrogasne pristojbe Petrinje i vatrogasne zajednice grada Petrinje trojici paških vatrogasaca Anti Rediću, Marinu Budanoviću i Dinu Škodi za poseban doprinos i pomoć u sanaciji posljedica od požara. Ante Redić, Marin Budanović i Dino Škoda dobili su i zahvalnice Hrvatske vatrogasne zajednice za nesebičnu pomoć stradalima u potresu pogođenom području i srebrnu medalju za pomoć i požrtvovnost koje im je uručio zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Pag Karlo Bukša.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK