slusaonica01
livestream01

Pag Upoznaj svoju zemlju

U nedjelju, 15. siječnja 2023. godine Turistička zajednica Grada Paga, u sklopu projekta "Upoznaj svoju zemlju" organizira besplatan obilazak grada Paga uz vođenje turističkog vodiča Branka Mate Donadića. Pozivaju se svi zainteresirani, a polazak je u 12 sati s Trga Petra Krešimira IV. u Pagu.


Projekt "Upoznaj svoju zemlju" održava se na inicijativu Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske koji se provodi već nekoliko godina u velikom broju gradova naše zemlje povodom Dana Međunarodnog priznanja Republike Hrvatske gdje vodiči organiziraju besplatne razglede gradova na hrvatskom jeziku za svoje sugrađane.

Objava organizatora

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK