slusaonica01
livestream01

Pag Plaza za pse

Na području Grada Paga uredit će se plaža na koju će moći dolaziti osobe s psima, svojim kućnim ljubimcima, potvrđeno je na sjednici Gradskog vijeća Grada Paga. Kako je rekao gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, plaža za pse, kućne ljubimce, uredit će se na predjelu Bašaca, oko stotinu metara južno od oznake sidrišta. Vijećnik Franći Bukša je predložio da se na toj plaži istovremeno omogući i dovođenje mačaka kućnih ljubimaca.


"Kada radimo plažu gdje će se kupati psi, zašto ne bi tamo mogle biti i mačke. Sigurno bi bili prvi u Hrvatskoj koji imaju plažu za mačke," rekao je vijećnik Bukša.
Predsjednica Gradskog vijeća Jasna Magaš je rekla kako mačke ne vole vodu i kako na takvoj plaži ne bi bile zadovoljne. U kratkoj raspravi koja je uslijedila, zaključeno je kako će plaža na Bašaci ipak biti namijenjena za osobe koje na plažu dolaze sa svojim kućnim ljubimcima psima.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK