slusaonica01
livestream01

Bura na Pagu

Pogoršanje vremena, s jakom burom, a povremeno i s kišom, na otoku Pagu je prouzročilo probleme u odvijanju cestovnog i pomorskog prometa. Paški most je povremeno bio zatvoren za promet ili je bio dozvoljen samo promet osobnim vozilima. Problema je bilo i u odvijanju trajektnog prometa na trajektnoj vezi Žigljen-Prizna i na katamaranskoj vezi Novalja-Rijeka.

Na otočnim prometnicama povremeno je bilo jakih bočnih udara vjetra, a ceste su bile mokre. Zbog pogoršanja vremena nakratko su zaustavljeni radovi na obnovi obalnog zida na Staroj rivi i od Stare rive do plaže Prosika u Pagu. Jaki udari vjetra stvarali su velike valove koji su udarali u obalu što je onemogućilo rad strojeva i rad radnika. Nema informacijama da su u nekom naselju otoka Paga zbog bure nastale veće štete.


Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK