slusaonica01
livestream01

Privremena regulacija prometa u Novalji

Grad Novalja je obavijestio građane kako će tijekom izvođenja radova na realizaciji projekta "Rekonstrukcija Primorske ulice–I. faza", u dijelu obuhvata građevinskog zahvata, biti uspostavljena privremena regulacija prometa za sav promet, izuzev vozila stanara i vozila žurnih službi. Radovi na rekonstrukciji Primorske ulice izvodit će se na dionici od spoja Ulice braće Radića i Ulice kralja Tomislava prema smjeru zapada i to dijelom preko Obale kneza Domagoja i Primorske ulice u ukupnoj duljini od oko 800 metara.


"Navedeni dio zahvata te parkiralište uz obalu, odvojeno od kolnika zelenim pojasom, bit će u potpunosti zatvoreni za kolni i pješački promet, izuzev za vozila stanara koji će se prometnom regulacijom obavijestiti o radovima i kojima će uvijek biti omogućen pristup do njihovih kuća, kao i za vozila žurnih službi," navodi se u obavijesti.
Privremena regulacija prometa bit će na snazi do kraja listopada ove godine, odnosno do očekivanog kraja izvođenja radova.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK