slusaonica01
livestream01

Srednja skola Bartola Kasica dbila je vrijedno priznanje

Srednja škola Bartola Kašića iz Paga dobila je vrijedno priznanje. Naime, Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj "Klub članova Selo" je, u sklopu nacionalne nagrade "Suncokret ruralnog turizma Hrvatske-Sunflower Award", Srednjoj školi Bartola Kašića iz Paga dodijelila posebno priznanje za uključivanje mladih u očuvanje i promoviranje tradicionalne gastronomije otoka Paga u kategoriji "Projekti/nositelji zaštićenih i marketinških oznaka".

Nagradu je u ime škole preuzela Marija Pećirko, ravnateljica Srednje škole Bartula Kašića. Dodjela priznanja održana je u hotelu Royal u Opatiji, a dodijeljeno je 70 povelja i posebnih priznanja u osam kategorija. Bilo je prijavljeno 161 kandidata iz 18 županija. Priznanje Suncokret ruralnog turizma Hrvatske projekt je u sklopu kojeg se jednom godišnje ocjenjuju i predstavljaju tradicijski sadržaji, čuva izvornost te povezuju sudionici ruralnoga turizma, turistička seljačka gospodarstva, tradicijska domaćinstva, tradicijska gastronomija, vinski i craft turizam, aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru, ruralno turistički projekti, kao i oni koji imaju zaštićene i marketinške oznake. Dodjelu nagrada Suncokret ruralnog turizma Hrvatske podržali su Hrvatska turistička zajednica, Središnji ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Turistička zajednica Primorsko-goranske županije, Turistička zajednica grada Opatije, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Ministarstvo turizma i sporta.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK