slusaonica01
livestream01

Komunalno drustvo Pag potpisan ugovor

Direktor Komunalnog društva Pag Ante Čemeljić u Opatiji je, s ministrom gospodarstva i održivog razvoja Davorom Filipovićem, uz nazočnost predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, potpisao Ugovor o razvoju vodoopskrbe na području nadležnosti Komunalnog društva Pag vrijedan 3. 219. 191 eura.

 

"Zahvalan sam Vladi Republike Hrvatske i Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja što su podržali program razvoja vodoopskrbe na području za koje je nadležno Komunalno društvo Pag. Sredstva koja su osigurana ugovorom omogućit će kvalitetan razvoj vodoopskrbe, što će imati veliko značenje za sve građane, ali i za gospodarstvo, posebice za turizam, jer kvalitetan sustav vodoopskrbe je za svako područje, za svaki grad, a posebno za otok, od najvećeg značenja," rekao je Ante Čemeljić za Radio Pag.

Potpisivanju ugovora prethodila je odluka resornog ministarstva kojim je odobreno financiranje projekta "Razvoj vodoopskrbe na području Komunalnog društva Pag, d.o.o. Pag" bespovratnim financijskim doprinosom iz Mehanizma za oporavak i otpornost u visini od 2. 060. 282 eura, odnosno 80%, a preostalih 20 % iz državnog proračuna.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK