slusaonica01
livestream01

RK Pag u Zadru

U sklopu programa Dani Zadarske županije 2023. godine, a u organizaciji Rukometnog kluba Zada, održan je turnir Rukometnih klubova Zadarske županije. Na turniru je sudjelovalo 16 natjecateljskih ekipa u 2. natjecateljske kategorije. Igralo se u kategorijama 2013. i 2014. godište, a natjecanje se održalo u dvorani Zadarski otoci u Zadru. Rukometni klub Pag, predvođen trenericom Nikolinom Prtorić, nastupio je s jednom natjecateljskom ekipom u kategoriji 2013. godište.

 

O natjecanju i postignutom rezultatu, u RK Pag su rekli: "Nakon izvrsnih rezultata u grupnoj fazi natjecanja u kojoj smo ostvarili pobjede u dvije utakmice i gubitak u jednoj, ostvarili smo po prvi puta u povijesti kluba plasman u polufinalnu završnicu natjecanja. Rukometašice i rukometaši Rukometnog kluba Pag pokazali su srčanu borbu, ali je završnici plasmana za finale presudila sportska sreća i finalna utakmica nam je izmakla za samo jedan gol razlike. U utakmici za 3. i 4. mjesto ostvarili smo gubitak te nam je pripalo 4. mjesto na Županijskom turniru. Moramo naglasiti da treniramo tek drugu godinu u kategorijama mini i super mini rukometa, te da ja ovo najbolji rezultat Rukometnog kluba Pag o ovim kategorijama od osnutka kluba. Ponosni smo na sve naše male natjecatelje koji su pokazali pravi sportski duh i natjecateljski karakter, a opet služili kao primjer fer-sportske igre, na što smo osobito ponosni. Ovim putem zahvaljujemo se našem generalnom pokrovitelju Dechatlon Zadar što nas vjerno prati i pomaže u radu kluba."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK