slusaonica01
livestream01

Proslava tridesetog rodendana NK Pag

Nogometni klub Pag svečano je obilježio 30. rođendan. Tom prigodom, na Nogometnom igralištu Julovica odigrane su prijateljske utakmice između Tića NK Pag i Tića HNK Rijeka, Mladih pionira NK Pag i Mladih pionira HNK Rijeka, Pionira NK Pag i Pionira HNK Rijeka i Veterana NK Pag i Veterana HNK Rijeka. Nakon utakmica na Julovici, svečanost se nastavila u Kneževom dvoru gdje su se okupili sadašnji i bivši članovi NK Pag i njihovi gosti.

Među gostima bili su Marijan Kustić, predsjednik HNS-a, Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka, Darko Banić, predsjednik Nogometnog saveza Zadarske županije i gradonačelnik Grada Novalje Ivan Dabo. Nazočan je bio i gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. Na svečanosti u Kneževom dvoru gradonačelnik Fabijanić je Marijanu Kustiću predao poklon, grb HNS-a izrađen od paške čipke. Pokloni s motivima paške čipke uručeni su i Damiru Miškoviću i Darku Baniću. Marijani Kustić poklonio je NK Pagu reprezentativni dres s potpisima članova Hrvatske nogometne reprezentacije kojeg je preuzeo Antonio Paro, dopredsjednik NK Pag, a Gradu Pagu je poklonio reprezentativni dres s potpisom Luke Modrića kojeg je preuzeo gradonačelnik Fabijanić.

Predsjednik NK Pag Naom Batkoski svima se zahvalio na sudjelovanju u proslavi 30. rođendana NK Pag, posebno nekadašnjim i sadašnjim članovima kluba, gostima te pokroviteljima i sponzorima proslave.

Kako je rečeno na svečanosti u Kneževom dvoru, u proteklih trideset godina NK Pag je osvojio dva Županijska kupa, jedan juniorski kup, jedni prvo mjesto u 1. Županijskoj ligi Zadar, dva prva mjesta u 2. Županijskoj ligi Zadar i ulazak i natjecanje u 3. HNL-jug.

U Kneževom dvoru prikazan je dokumentarni film o NK Pag pod nazivom "Igralo se sa srcem". Održana je i aukcija dresova, a prihod od aukcije namijenjen je Maloj školi nogometa NK Pag. Promoviran je i novi spot himne NK Pag. Sponzori proslave bili su Grad Pag i Turistička zajednica Grada Paga.

Josip Portada/Radio Pag

Foto: Elvis Šmit

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK