slusaonica01
livestream01

2023skutafest

Trg kralja Tomislava u Kolanu proteklu subotu odisao je sajamskom atmosferom. Štandovi ispunjeni gastronomskim delicijama baziranim na skuti, lokalni ručno rađeni suveniri, zvuci klapske pjesme, dječje cike i bezbrižnog razgovora ispunili su trg pored crkve Sv Luke.


3. Skutafest ugostio je 16 izlagača. Uz lokalne proizvođače i ugostitelje predstavili su se paški srednjoškolci iz zadruge Slani škoj Srednje škole Bartula Kašića Pag i kolanjski osnovnoškolci sa ručno rađenim suvenirima. Posjetitelji su imali priliku kušati proizvode sa skutom u slanoj i slatkoj varijanti.
Program je započeo u 18 sati nastupom dječje folklorne skupine iz Kolana i scenskim nastupom dramske skupine Merlići. Predstavljen je projekt “Pag na meniju”.
Kako ističe direktorica TZ općine Kolan Sabina Gligora Sabalić cilj manifestacije je promocija autohtonih jela Kolana, kao i proizvoda otoka Paga. Osim toga, cilj je i obogaćivanje turističke predsezone.
Zabava se nastavila i nakon zalaska sunca uz pjesmu klape Diadora.

Elvis Šmit/Radio Pag

image27
image26
image25
image24
image23
image22
image21
image19
image20
image18

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK