slusaonica01
livestream01

Smart TUI

Zajedničkim radom Grada Paga i TZ grada Paga na pet lokacija na području Grada Paga su postavljeni digitalni vodiči »Smart TUI. U pitanju su info-stupovi sa solarnim napajanjem, koji posjetitelja povezuje sa web stranicama grada. Info-stupovi sadrže QR kod i NFC odašiljač koji posjetiteljima omogućuje lakši i brži pristup informacijama specifičnim za mjesto na kojem se nalaze.

Opremljeni su bežičnim i USB punjačem za pametne telefone, te LED rasvjetom kako bi bili uočljivi i nakon zalaska sunca.
Info-stupovi su postavljeni kod gradske plaže Prosika, u centru grada kod TIC-a i kod Gradske knjižnice, u luci Mandrač, kod autobusne stanice u Pagu te u Šimunima. Prepoznavši vrijednost projekta i AC Šimuni postavio je info-stup na području kampa Šimuni.

Elvis Šmit/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK