slusaonica01
livestream01

Kredit povljana

U povljanskom Domu kulture gostuje HNK Zadar sa predstavom Kredit.  Kredit je priča o klijentu, koga glumi Davor Jureško, kojemu je potrebno dobiti novac od banke, ali se sve zakomplicira kada mu menadžer poslovnice, koga glumi Alen Liverić odbije kredit zbog toga što ne ispunjava uvjete kreditiranja. Suočen s nemogućnošću ispunjenja svoje želje klijent započinje s prijetnjama mendžeru i postupno pretvara njegov život u pravu noćnu moru.

Uvjerljivost i sigurnost s kojom se klijent obraća menadžeru, te poznavanje određenih intimnih situacija iz života menadžera malo po malo dovodi do promjene odnosa i situacija dominiranja između dvaju muškaraca.
Uz Alena Liverića i Davora Jureška na pozornici je i pijanist Ivan Ivić. Predstavu je režirala Nenni Delmestre koja je ujedno i prevela tekst Jordia Galcerana
Tekst je prvi put postavljen 2013.g. u Barceloni, a zadarska postava imala je premijeru 2022. i od tad je uspješno gostovala u nizu gradova.

Predstava počima u 20:30, a ulaz je besplatan.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK