slusaonica01
livestream01

jvppagvatrogasci

Na području Zadarske županije od 1. lipnja do 31. listopada zabranjeno je paljenje vatre na otvorenom prostoru kako bi se spriječilo nastajanje i širenje požara na poljoprivrednim površinama, zaštićenim dijelovima prirode, šumama i šumskim zemljištima, gradskim parkovima, okućnicama i svim ostalim otvorenim prostorima.


Tim povodom zapovjednik JVP Pag Karlo Bukša apelira na građane da se bez obzira na učestalu kišu suzdrže od paljenja trave, korova i niskog raslinja jer je razvoj požara po fazama nepredvidiv, odnosno da poštuju zabranu loženja vatre na otvorenom prostoru od 1. lopnja. Prema prognozama očekuje nas vruće ljetno i sušno razdoblje, a uz pomoć patrole DVD Pag, pokušat ćemo eventualne požare ugasiti u samom začetku kako bi spriječili veću katastrofu zaključuje svoj apel.
Osim materijalne štete posljedice požara neprocjenjive su za prirodu i okoliš koji nas okružuju.

Elvis Šmit/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK