slusaonica01
livestream01

sajam

Udruga Glas poduzetnika pozvala je u utorak gradonačelnike i načelnike općina da omoguće rad svim poduzetnicima koji žele raditi nedjeljama, praznicima i blagdanima tako da proglase manifestacije ili sajamske dane. Neke jedinice lokalne samouprave već su takve odluke donijele za područje svoje nadležnosti, a među njima je i Grad Novalja.

Tako je gradonačelnik Grada Novalje Ivan Dabo u utorak donio odluku o proglašenju sajmenog dana, i to u svrhu promidžbeno-turističkih aktivnosti, dan 15. kolovoza 2023. godine proglašava se sajamskim danom. Naime, katolički blagdan Velike Gospe ujedno je i državni praznik, a time je i prema novom zakonu o radu neradni dan. Toga dana prigodna prodaja na kioscima, štandovima i slično, kao sastavni dio sajamskih događanja, može započeti najranije u 09,00 sati i završiti najkasnije u 24,00 sata. Dobra je to vijest za barem dio poduzetnika koji će toga dana ipak moći raditi, a ova odluka stupa na snagu danom donošenja.

Marin Milić/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK