slusaonica01
livestream01

Opskrba vodom otoka Paga

Na otoku Pagu, tijekom dosadašnjeg dijela turističke sezone, nije bilo teškoća u redovnoj opskrbi potrošača pitkom vodom. Otok Pag vodu dobiva vodu s kopna, iz Hrmotina, preko tvrtke "Vodovod Hrvatsko primorje-Južni ogranak, d.o.o.".

 

"Opskrba otoka Paga vodom bila je, tijekom dosadašnjeg dijela sezone, u standardnim okvirima, a pomoglo je i što je bilo dovoljno kiša. Smatramo kako je za nas, s obzirom na stanje akumulacija i organizaciju opskrbe vodom, za ovu godinu sezona završena, odnosno do kraja ljeta ne očekujemo iznenađenja u sustavu vodoopskrbe," rekao je za Radio Pag Darko Rukavina, tehnički referent u "Vodovodu Hrvatsko primorje-Južni ogranak, d.o.o."

Preko "Vodovoda Hrvatsko primorje-Južni ogranak, d.o.o. otok Pag dobiva 110 litara vode u sekundi, a u slučaju potrebe količina isporučene vode može se povećati do 180 litara vode u sekundi.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK