slusaonica01
livestream01

Providenca 1

Grupa Providenca iz Splita nastupit će na Šibenskoj šansoni s pjesmom Dušom sam te poznala. Autor stihova i glazbe je Goran Karan, a aranžman je izradio Ivan Popeskić. Spot za pjesmu grupa je u Pagu snimila u srijedu, 16. kolovoza. Grupu čine dvije članice - Zorica Maržić Bučić i Mirella Meić. Snimanje je započelo u Zoričinoj ulici u blizini pijace, a nastavit će se kraj crkve Marijinog Uznesenja u kojoj se nalazi kip Majke Božje od Staroga grada, u Starome Gradu i na paškoj pijaci.

Zanimljivost vezana za pjesmu je ta da Zorica želi kroz ovaj spot promovirati svoj Pag pa će u dijelu spota nositi paške košulje ukrašene čipkom, a dio su paške narodne nošnje. Zorica je time povezala svoju ljubav prema pjesmi, ljubav prema rodnom kraju, svojoj ulici, u starinskoj košulji svojih predaka te ljubav prema Majci Božjoj od Staroga grada.

Marin Milić/Radio Pag

Providenca-naslovna
Providenca-2
Providenca-4
Providenca-3
Providenca-6
Providenca-1
Providenca-7

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK