slusaonica01
livestream01

Pag Natjecanje djece u vatrogasnim tehnikama

U Pagu je, u sklopu 2. Susreta djece Grada Križevaca i Grada Paga, održano vatrogasno natjecanje djece u kojem su sudjelovali DVD Kloštar Vojakovački, DVD Križevci, DVD Majurec, DVD Poljana Križevačka i DVD Pag. Natjecanje je održano na nogometnom igralištu Julovica. Prvo mjesto osvojili su mali vatrogasci DVD-a Kloštar Vojakovački, drugi je bio DVD Poljana Križevačka, treći DVD Križevci, četvrti DVD Majurec i peti DVD Pag.

Najboljima je nagrade uručio križevački gradonačelnik Mario Rajn.

"Ideja programa je ojačati naš pomladak i njegovati prijateljsku suradnju s gradom Pagom, DVD-om Pag i Javnom vatrogasnom postrojbom," rekao je gradonačelnik Rajn i čestitao svim natjecateljima.

Na dodjeli nagrada najboljima nazočan je bio i gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. Gradonačelnik Fabijanić čestitao je svim sudionicima 2. Susreta djece Grada Križevaca i Grada Paga i izrazio zadovoljstvo što se održavaju druženja kroz vatrogastvo. Na svečanosti su nazočni bili i zapovjednik JVP Križevci Mario Martinčević te tajnik Zajednice Ivan Matosović.

Predsjednik križevačke Vatrogasne zajednice Miroslav Petračija zahvalio je djeci i voditeljicama na druženju i gradonačelniku Rajnu na osiguranim sredstvima za boravak djece na Pagu.

"Zahvaljujem se i DVD-u Pag i djelatnicima Javne vatrogasne postrojbe koji su nas lijepo prihvatili i pripremili sve što nam je bilo potrebno," rekao je Petračija.

Tijekom sedmodnevnog programa, sudionici natjecanja su izvodili vatrogasne vježbe, družili su se, a vozili su se i brodom po Paškoj uvali.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK