slusaonica01
livestream01

Ministar Malenica u Pagu

Ministar pravosuđa i uprave dr. sc. Ivan Malenica je, sa suradnicima, boravio u službenoj posjeti Gradu Pagu. Tom prigodom je u sjedištu gradske uprave Grada Paga održan sastanak ministra Malenice i njegovih suradnika s gradonačelnikom Grada Paga Antom Fabijanićem. Glavna tema razgovora bio je Zemljišnoknjižni odjel Općinskog suda u Zadru, Stalne službe u Pagu.

Naime, Zemljišnoknjižni odjel u Pagu nema dovoljan broj djelatnika i zbog toga već godinama postoji problem pravovremenog rješavanja predmeta. Na sastanku je dogovoreno kako će Ministarstvo pravosuđa i uprave pomoći u rješavanju tog problema zapošljavanjem četiri djelatnika što će omogućiti znatno kvalitetniji rad Zemljišnoknjižnog odjela u Pagu.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK