slusaonica01
livestream01

Postani cipkarica

Srednja škola Bartula Kašića Pag upisuje novu generaciju polaznica u Program osposobljavanja za zanimanje čipkarica. SŠ B. Kašića jedina je škola u Republici Hrvatskoj koja institucionalno obrazuje polaznice/polaznike za zanimanje čipkarica i koja ima plan i program rada kojeg je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Program traje 380 nastavnih sati, a nastava se odvija tri puta tjedno, u popodnevnim satima, u prostorijama škole. Program je za polaznice/ke u potpunosti besplatan jer sve troškove financira Grad Pag kako bi se održala i razvijala ova neprocjenjiva vještina.

Upisom u ovaj program osposobljavanja dobit ćete formalno obrazovanje, ali i mnogo savjeta i "trikova" naše dugogodišnje nastavnice, paške čipkarice Katice Vidolin.

Postanite dio od gotovo 250 polaznica ovog programa i upišite i ovo zanimanje u svoje kvalifikacije.

Postanite paška čipkarica!

Više informacija o uvjetima i rokovima upisa možete naći na sljedećoj poveznici http://www.ss-bkasica-pag.skole.hr/#mod_news ili u tajništvu škole radnim danom od 9-12 sati (telefon 023 611 720).

Objava: Srednja škola Bartola Kašića Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK