slusaonica01
livestream01

image0

Turistička zajednica Zadarske županije na ovogodišnjoj svečanoj dodjeli godišnjih nagrada dodijelila je priznanje Turističkoj zajednici Grada Paga, Turističkoj zajednici Općine Kolan i Turističkoj zajednici Općine Povljana u kategoriji Destinacija/Turistička zajednica za nastojanja u stvaranju i razvoju dodatne ponude te doprinos brendiranju destinacije za 2023.

 

Nagradu je u ime turističkih zajednica preuzela Vesna Karavanić, direktorica TZ Grada Paga koja je zahvalila TZ Zadarske županije u ime dobitnika priznanja za pozitivan primjer destinacijskog menadžmenta kroz suradnju na projektima Pag Outdoor i Pag na meniju. Na dodjeli nagrade turističkim zajednicama otoka Paga sudjelovala je Sabina Gligora Sabalić, direktorica TZ Općine Kolan i Neven Tičić, direktor TZ Općine Povljana.

Svečana dodjela godišnjih nagrada održana je u hotelu Kolovare u Zadru, a nazočili su joj brojni uzvanici iz turističkog sektora. U pozdravnom govoru okupljenima su se obratili Božidar Longin, župan Zadarske županije i predsjednik TZ Zadarske županije te Mihaela Kadija, direktorica Turističke zajednice Zadarske županije.

Foto: TZ Zadarske županije i TZ Grada Paga

image0
image1
image2

 

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK