slusaonica01
livestream01

Zadar3

Kamion Djeda Mraza doveo je veselu blagdansku atmosferu u Dalmaciju. Djeca i posjetitelji na Splitskoj rivi te ispred zadarskog Višnjika uživali su u bogatom blagdanskom programu, uz prigodnu božićnu predstavu, pjesmu i ples te darivanje Kraš slatkišima i balonima.


Posebna atrakcija bio je blagdanski dekoriran kamion Ford F-MAX koji vuče poluprikolicu Kässbohrer, a koji je ujedno bio pozornica za zabavnu i edukativnu predstavu “Stiže nam Božić” s Djedom Mrazom, vilenjacima, Duhom Božića i dobrom Zvjezdanom Vješticom. Djed Mraz i njegovi pomoćnici zabavljali su djecu i posjetitelje uz pjesmu i ples te darivanje Kraš slatkišima i balonima.
Poslovna grupa Auto Hrvatska u Dalmaciji djeluje već dugi niz godina. U Splitu i Zadru korisnicima pruža najkompletniju servisnu podršku kroz MAN prodajno – servisni centar za gospodarska vozila. U Splitu djeluje s Renault i Dacia prodajno-servisnim centrom osobnih vozila, dok u Zadru Auto Hrvatska posluje 60 godina zastupajući brendove Volkswagen te Audi. Od nedavno je u Zadru s radom krenuo i prodajno-servisni centar za Cupra te Seat vozila.
Velika božićna turneja Hrvatskom duga 2.500 kilometara bliži se svom kraju. Nakon SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Osijeka, SOS Dječjeg sela Lekenik, Varaždina, Karlovca, Pule, Pazina, Rijeke, Splita i Zadra Kamion Djeda Mraza putuje na svoju posljednju stanicu. Svoju veselu turneju će završiti u Zagrebu.
Poslovnoj grupi Auto Hrvatska u organizaciji ovog društveno odgovornog projekta pridružila se u ulozi glavnog partnera tvrtka KRAŠ, te partneri PIK Vrbovec plus, OTP banka, OTP Leasing i Generali osiguranje.

Kamion-Djeda-Mraza--Split
Zadar3
Zadar

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK