slusaonica01
livestream01

Radovi na sudu u Pagu

U organizaciji Grada Paga obavljaju se radovi na bojanju i uređenju uredskih prostora Općinskog suda u Zadru, Stalne službe u Pagu koja je smještena u južnom krilu Kneževog dvora. Radovi su vrijedni 25. 000 eura, a sredstva su osigurana u proračunu Grada Paga. Radove izvodi gradska tvrtka Pag II. Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić rekao je kako je potrebno redovno održavanje prostora u kojem se sud nalazi.

 

"Grad Pag redovito brine o sudu u Pagu na razne načine, odnosno radi se ono što je u nadležnosti Grada Paga kako bi djelatnici suda radili u što boljim uvjetima i kako bi građani, koji su korisnici usluga suda, bili zadovoljni," rekao je gradonačelnik Fabijanić.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK