slusaonica01
livestream01

DDK Novalja 2

Prva akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Novalja održana je ponedjeljak 29. siječnja 2024. u prostorijama Centra za kulturu - Gozdenica-Novalja. U 9 sati vrata centa su otvorena za darivatelje krvi i u dva sata, koliko je akcija trajala, odazvala su se 33 davatelja, a prikupljeno je 30 doza krvi.


GDCK Novalja i transfuziski tim opće bolnice Zadar vođen dr. Nadinić zadovoljni su lokacijom koju su ustupili Grad Novalja i Centar za Kulturu Grada Novalja.
U Gradskom društvu Crvenog križa Novalja iznimno smo zadovoljni provedenom akcijom i najavljuju sljedeću akciju dobrovoljnog darivanja krvi za svibanj.

Elvis Šmit/Radio Pag, Foto: GDCK Novalja

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK