slusaonica01
livestream01

dom kulture

Grad Pag je dobio 65.800 eura za završnu fazu uređenja Doma kulture u Pagu. Naime, između Grada Paga i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije potpisan je ugovor, a prema članku 2. Ugovora, Grad Pag će dobiti 65.800 eura za financiranje radova i usluga u projektu "Dom kulture u Pagu-III. faza". Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić.

O tome je gradonačelnik Fabijanić za Radio Pag rekao: "Dom kulture je proteklih godina dijelom uređen, odnosno uređen je krov, uređena je unutarnja i vanjska stolarija, uređena je fasada i stvoreni su uvjeti za korištenje Doma kulture. Tako su, nakon dugo vremena, u Domu kulture održane kazališne predstave. U trećoj fazi uredit će se unutrašnjost Doma kulture, postavit će se odgovarajuće stolice i podloga i provest će se svi radovi koji su prema projektu potrebni. Uz to, uskoro će se potpisati i ugovor s resornim ministarstvom za nabavu digitalnog projektora, za što su odobrena sredstva. Postavit će se i platno za projekciju filmova. Nakon što se završi treća faza radova Dom kulture bit će potpuno u funkciji."

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK