slusaonica01
livestream01

sajam pag

U svrhu promidžbeno-turističkih aktivnosti, 15. kolovoza 2024. godine proglašava se sajamskim danom na području Grada Paga.

 

Na temelju članka 48. Zakona o lokalnoj i područnoj samoupravi i članka 41. Statuta Grada Paga, a u svezi članka 57. Zakona o trgovini Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić donosi Odluku o proglašenju sajamskog dana na području Grada Paga.
Prigodna prodaja na kioscima, štandovima i slično, kao sastavni dio sajamskog događaja, u navedeni dan može započeti u 9:00 sati i završiti do 24:00 sata.
Također, na temelju Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić donosi odluku o odobrenju privremenog produženja radnog vremena ugostiteljskih objekata.
U cilju poboljšanja turističke ponude grada Paga, povodom obilježavanja proslave blagdana Velike Gospe 2024. godine, ugostiteljskim objektima na području Grada Paga privremeno se odobrava produženje radnog vremena do 4,00 sata za dan 15. kolovoza 2024. godine.
Obje Odluke stupaju na snagu danom donošenja i bit će objavljene na mrežnim stranicama Grada Paga https://www.pag.hr/.

Elvis Šmit/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK