slusaonica01
livestream01

Žene Otok Pag Predavanje

Listopad je mjesec posvećen borbi protiv raka dojke.
Tim povodom Udruga Žene za otok Pag u Kneževom dvoru u Pagu organizirala je predavanje "Zdravlje dojke". O zdravlju dojke kao i o metodama samodetekcije i detekcije raka dojke govorio je dr. Hrvoje Tičić, spec. ginekologije i opstetricije. između ostaloga dr. Tičić je rekao da je ovo mjesec u kojem se želi probuditi svjesnost o važnosti pravovremenih pregleda dojki, potaknuti žene na brigu o sebi, ali isto tako, pružiti ruku podrške i suosjećanja svim oboljelima, oporavljenima te onima koji se tek suočavaju s ovom dijagnozom.

Naglasio je važnost pravovremenog otkrivanja raka dojke i istaknuo da bi redovni pregledi trebali biti dio života svake žene, a da bi samopregled dojki trebalo obavljati barem jednom mjesečno.
U ime Udruge Žene za otok Pag okupljenima se obratila Martina Škunca Pernar koja je zahvalila dr. Tičiću što se odazvao njihovom pozivu i održao ovo zanimljivo i važno predavanje, te se zahvalila sponzorima, Marketu Lorenco, Trapuli, Paškoj sirani i sirani Mih koji su pomogli u realizaciji ovog događaja. Sudionice su se nakon predavanja nastavile družiti u opuštenoj atmosferi uz zakusku, a prevladavale su ženama važne teme.

Elvis Šmit/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK