slusaonica01
livestream01

radio Pag Ante Dabo Bura promijena

Gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo nositelj je Nezavisne liste grupe birača Bura promijena koja će sudjelovati na prijevremenim izborima za Županijsku skupštinu Ličko- senjske županije. Prema odluci Državnog izbornog povjerenstva izbori će se održati 10. ožujka i na njima će biti ukupno 9 lista. Uz listu Bura promijena, čiji je nositelj gradonačelnik Novalje Ante Dabo, na izborima će biti i lista Bandić Milan 365 - stranka rada i solidarnosti, lista HDZ,HSU,HSP-AS, HSS,HBS, zatim lista HSLS - HNS, kandidacijska lista grupe birača Darka Milinovića, lista SDSS-a , lista SDP-a i lista Živog zida.

Uz gradonačelnika Grada Novalje Antu Dabu na listi Bure promijena su mnogi uglednici iz Ličko- senjske županije, među njima gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac, načelnik Plitvičkih jezera Ante Kovač i poduzetnik iz Senja Berislav Gržanić.
"Bura promijena nije željela ove izbore, a razumnim dogovorom i kompromisom Skupština je mogla i dalje funkcionirati. Spremni smo na suradnju sa svima kojima je u inetesu boljitak Ličko-senjske županije. " - rekao je gradobnačelik Dabo.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK