slusaonica01
livestream01

Odbojkaški klub Novalja dobio je priznanje kao Promotor sporta Ličko-senjske županije. Između brojnih sportskih aktivnosti kojima se bave mladi na području Grada Novalje treba istaknuti desetak godina uspješnog djelovanja Odbojkaškog kluba Novalja koji okuplja veliki broj djece, uglavnom školskog uzrasta.

Zahvaljujući napornom radu, potpori roditelja i Grada Novalje, klub sudjeluje u brojnim državnim i međunarodnim natjecanjima i organizira niz športskih manifestacija koje su Klub upisale na svjetsku odbojkašku kartu. Tako je u Novalji održano državno prvenstvo u mini odbojci, državno prvenstvo za kadete i kadetkinje, državno juniorsko prvenstvo i svjetske kvalifikacije za juniorke. U više navrata pripremale su se reprezentacija Slovenije, Slovačke, Rumunjske, sjeverne Italije i Hrvatske. Sve to okrunili su vrijedni članovi Odbojkaškog kluba Novalja sjajnim rezultatima i osvojenim medaljama: zlato kadetkinja na Međunarodnom turniru u Sloveniji 2014., zlato mlađih kadetkinja na Međunarodnom turniru u Italiji 2013., bronza na Državnom prvenstvu u muškoj kategoriji u mini odbojci 2014., 2. mjesto u ukupnom poretku sezone (kadetkinje), 2. mjesto u ukupnom poretku sezone (ml kadetkinje), 2.mjesto u ukupnom poretku sezone (kadetkinje), bronza na Međunarodnom turniru u Beču u konkurenciji 62 europske ekipe 2015., 2. mjesto u ukupnom poretku sezone (mlađe kadetkinje). Odbojkaški klub Novalja je jedini otočki klub koji je ušao u II seniorsku nacionalnu odbojkašku ligu u kojoj mlada odbojkašica Viktorija Trcol nastupa kao najmlađi organizator igre. Za ukupni doprinos novaljskoj odbojci Viktoriji Trcol je uručeno posebno priznanje Zajednice športova Ličko-senjske županije.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK