slusaonica01
livestream01

Kako je Radio Pagu potvrđeno na gradilištu, radovi na uređenju lučice Katine bit će završeni do kraja travnja ove godine. Veliki dio radova na uređenju obalnih zidova je završen, a u lučici Katine su postavljena dva pontona. Uređuje se površina između obalnog zida i kluba Vortex uklanjanjem otpada i niskog raslinja.

 

„Pri uređenju ovog dijela lučice Katine ostaju postojeća stabla u kladu s nalogom gradske uprave Paga.“ – potvrđeno je na gradilištu. Prethodnih dana na uređenju obalnog zida od mosta do igrališta bili su angažirani velika dizalica i ronioci, a radovi se nastavljaju na obalnom zidu uz mali nasip.

Nakon završetka radova na uređenju lučice Katine građani koji žele dobiti vez za svoju brodicu mogu se obratiti gradskoj tvrtki Pag II. Nakon završetka radova u lučici Katine bit će preko 300 vezova.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK