slusaonica01
livestream01

Radovi na uređenju igrališta u sklopu Dječjeg vrtića Paški mališani su u završnoj fazi, a do kraja mjeseca očekuje se i njegova primopredaja. - potvrdila je to ravnateljica vrtića Ljubica Fabijanić. Radi se o projektu vrijednom oko milijun kuna, a financirali su ga Ministarstvo regionalnog razvoja RH i Grad Pag kao osnivač.


"Igralište je uređeno prema Državnom pedagoškom standardu te ima antistresnu podlogu. Na oko 400 metara četvornih površine uređena su 2 igrališta, prednje i bočno te zelena površina, a u tijeku su radovi na uređenju ograde. Pričekat ćemo još primopredaju i svečano otvorenje u prvim danima proljeća, a onda će naši mali korisnici sa svojim odgajateljicama moći koristiti oba igrališta. " - rekla je ravnateljica Fabijanić. Dječji vrtić Paški mališani s novom zgradom i novim igralištem konačno će biti funkcionalan u potpunosti na zadovoljstvo i njegovih djelatnika i korisnika.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK