slusaonica01
livestream01

Radio Pag Stari grad crkva

U Zadru je, u Kneževoj palači, održana početna konferencija projekta Kulturna ruta putevima liburnskog, rimskog i hrvatskog nasljeđa Zadarske županije. Grad Pag je na konferenciji predstavljao zamjenik gradonačelnika Davor Fabijanić.

Nositelj projekta je Zadarska županija, a partneri su Grad Benkovac, Grad Pag, Grad Nin i Zavičajni muzej Benkovac. Glavni cilj projekta je doprinijeti održivom društveno-gospodarskom razvoju Zadarske županije valorizacijom kulturne baštine i njenom integracijom s kulturno-turističkom ponudom destinacije u svrhu poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva te rasta zaposlenosti. Projekt Kulturna ruta putevima liburnskog, rimskog i hrvatskog nasljeđa Zadarske županije financira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj putem Operativnog programa Konkurentnost i kohezija. Ukupna vrijednost projekta je 5.230.860,80 HRK. Rezulat projekta je ishođenje dozvole za obnovu i uređenju pojedinačnog zaštićenih kulturnih dobara u kulturnoj ruti putovima liburnskog, rismkog i hrvatskog nasljeđa Zadarske županije u to za stambene kuće s mozaicima, za kaštel Benkovića i za Zbornu crkvu Marijinog Uznesenja sa samostanom u Pagu.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK