slusaonica01
livestream01

Radio Pag zgrada skole

Završeni su radovi na obnovi zgrade Osnovne škole Jurja Dalmatinca u Pagu. Radovi su provedeni po visokim standardima energetske obnove. U prvoj fazi radova saniran je krov, a u drugoj fazi izmijenjena je fasada i vanjska stolarija. Investicija je vrijedna 1.069.468,75 kuna.

Obnova školske zgrade financirala se u sklopu projekta „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja“, sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014. – 2020. Nakon provedene obje faze energetske obnove poboljšani su uvjeti rada, zaustavljeno je prokišnjavanje i smanjena potrošnja energenata. Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je rekao kako je iznimno zadovoljan što je školska zgrada uspješno sanirana. Uz to je naveo kako se nada da će se od resornog ministarstva dobiti sredstva za izgradnju zgrade srednje škole koja je desetljećima podstanar u zgradi osnovne škole. (Josip Portada)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK