slusaonica01
livestream01

Radio Pag Run Croatia 2019 03

U Novalji će se 1. svibnja održati 4. međunarodni polumaraton Lun-Novalja. Sudionike utrke očekuje atraktivna, valovita trasa od 21 km s pogledom na more i tisućljetne maslinike. Može se odabrati basic ili premium startni paket uz bogati popratni program s kviz nagradama, ceremonijom i after run partijem na trgu u Novalji. Organizator utrke je Run Croatia uz potporu Turističke zajednice grada Novalje i Grada Novalje.

Start polumaratona je u 08:30 sati. Informacije o polumaratonu mogu se dobiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na mobitel +385 (0)91 443 0007.
Prijave na www.runcroatia.hr/event/halfmarathon-lun-novalja/ Prijave za sudjelovanje na polumaratonu otvorene su do 15. travnja. (Josip Portada/Radio Pag)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK