slusaonica01
livestream01

Općina Kolan je uputila javni poziv za prikupljanje projektnih ideja u okviru Strateškog razvojnog programa Općine Kolan za 2018.‐2021. godinu. U javnom pozivu se navodi:
Općina Kolan u suradnji s Riječkom razvojnom agencijom Porin d.o.o. radi na izradi Strateškog razvojnog programa Općine Kolan za razdoblje 2018.‐2021.godine. Strateški razvojni program važan je dokument u procesu odabira budućih pravaca razvoja, ali i dokument koji je dio politike korištenja strukturnih fondova EU. Svrha izrade Strateškog razvojnog programa je poticanje održivog razvoja Općine Kolan i razvoja svih onih djelatnosti koje omogućuju gospodarski i socijalni napredak uz istodobno očuvanje okoliša te prirodnog i kulturnog naslijeđa. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se uključe u ovaj projekt i prijave svoje projektne ideje koje mogu doprinijeti gospodarskom, infrastrukturnom i društvenom razvoju te podizanju kvalitete života stanovnika Općine Kolan.
Sve projektne ideje se predaju na Obrascu za prijavu projektnih ideja. Popunjeni obrazac pošaljite na e‐mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem faksa na broj 051/634‐340. Jedan prijavitelj može prijaviti više projektnih ideja. Vlasništvo nad projektnim idejama u potpunosti će se poštovati.
Javni poziv nije namijenjen financiranju projekata, već se provodi isključivo u svrhu stvaranja baze projekata u okviru Strateškog razvojnog Programa Općine Kolan, procjene apsorpcijskog kapaciteta i uključenja projekata u plan provedbe Strateškog razvojnog programa, sukladno provedenoj evaluaciji i rangiranju prema unaprijed utvrđenim kriterijima. Navedeno predstavlja polazište za financiranje projekata putem strukturnih fondova EU. Baza projekata biti će kontinuirano ažurirana tijekom cijelog razdoblja provedbe Strateškog razvojnog programa. Svi projektni prijedlozi moraju imati veći krug korisnika, odnosno širu ciljanu skupinu i utjecati na razvoj Općine.
Javni poziv ostaje otvoren tijekom cijelog razdoblja izrade i provedbe Strateškog razvojnog programa Općine Kolan. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 051/634‐336, svakog radnog dana od 8‐16 sati.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK